Rådgivning

Optimer produktet, og sælg med målgruppens sprog

Er det her også beskrivelsen af dit firma:

I har udviklet verdens mest effektive løsning til sundhedsvæsenet. Men løsningen er svært at sælge, og I taler ofte forbi sundhedspersonalet, når I møder dem.

Når forskellige brancher skal kommunikere på tværs, er det tit et problem, at I taler hvert jeres sprog. Da jeg både har mange års erfaring som sygeplejerske og i den tekniske branche, taler jeg begge sprog. Derfor kan jeg rådgive jer og projektlede jeres næste projekt, så det optimeres bedst muligt til sundhedspersonalets dagligdag fra start.

Med den rette planlægning og salgsmateriale skrevet i målgruppens sprog, får I fremover meget lettere ved at sælge løsningen og give jeres bidrag til et sundhedsvæsen i verdensklasse.

Som ekstern rådgiver forventes det, at jeg kan bidrage med mit syn udefra, og at jeg stiller de spørgsmål, som andre i og omkring organisationen ikke nødvendigvis tør stille. Dét gør jeg – og fra A til Z guider jeg jer typisk gennem de tre vigtige faser:

  • Produktudvikling og -optimering, hvor vi forfiner detaljerne, så løsningen bliver så attraktiv som mulig. Her udfordrer jeg jer også på, hvor godt produktet spiller sammen med sundheds-it-økosystemet
  • Medical Market Acces, hvor vi lægger strategi gennem product-market-fit-analyser, og kommercielle due diligence-analyser
  • Markedsføring og salg

Du har flere muligheder

Skal jeg lede projektet og rådgive dig og dit personale gennem hele opgaven, arbejder jeg typisk hos jer i flere måneder på fuld tid, hvor jeg i praksis fungerer som en ansat seniorkonsulent.

Du kan også drage nytte af mine kompetencer i kortere forløb, hvor jeg eksempelvis kommer 5-10 dage fordelt over en måned eller to. Her er jeg primært rådgiver og facilitator, mens du og dine medarbejdere planlægger og udfører projektet, eller jeg giver mit bud på, hvordan løsningen sælges til sidst.

Uanset opgavetype indgår vi altid en aftale på baggrund af et individuelt tilbud, hvor vi både beskriver opgaven og udbyttet i detaljer og udarbejder en plan for, hvornår vi hver især skal have løst de forskellige delopgaver.

 

Hør mere om, hvordan jeg kan optimere salget

Vil du vide mere om, hvordan I kan få mere succes med jeres løsning, kommer jeg gerne forbi til en uforpligtende kop kaffe.

Ring 24 94 72 70, eller send en mail

”Flot gennemført strategiarbejde! Baseret på en gennemgang af KMD’s eksisterende produkt-portefølje samt kundesegmenter og konkurrenter lå der en operationel plan for strategiske ambitioner, prioriteringer og katalysatorer sammen med en handlings- og investeringsplan, hvor også teknologi- og plat-formsvalg var beskrevne.”

Kenneth Mikkelsen, General Manager – IQVIA Denmark

Som EU-akkrediteret Business Coach i ”Horizon 2020’s SME Instrument Programme” har jeg opnået følgende gennemsnitlige vurdering: