Om Infocura

Infocura ved Susie Wagner

I spidsen for Infocura står jeg, Susie Wagner. Jeg er svær at komme udenom, når du vil sikre optimale sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger, hvor teknikken understøtter sundhedspersonalets praktiske hverdag, og alle de politiske og kommercielle hensyn er tænkt ind fra starten.

Min kombinerede kliniske, tekniske og kommercielle baggrund er unik i Danmark

På CV’et står:

  • Sygeplejerske
  • Sundhedsinformatiker (MI)
  • ’eMBA’ i strategisk ledelse og forretningsudvikling

Derfor har jeg den nødvendige forståelse for alle aktører i velfærdsteknologien.

Hertil kommer en uddannelse som Prosci ADKAR forandringsleder, MedTech RA Officer og en bestyrelsesuddannelse fra Board Company.

Siden 1998 har jeg arbejdet med organisatoriske forandringer gennem digitalisering på tværs i sundhedsvæsenet, og jeg har blandt andet løst opgaver for KMD Health Care, Philips, Europakommissionen, Region Hovedstaden og Region Sjælland. Den erfaring og det overblik kan understøtte dine projekter, så de strømlines bedst muligt og giver excellente resultater. Siden 2014 har jeg drevet Infocura, som er min egen konsulentvirksomhed i Danmark, og fra 2015 til 2019 har jeg desuden været partner og medstifter af det internationale konsulentfirma, Synsana EEIG, med partnere i Skotland, England, Frankrig, Spanien og Danmark.

I mange år har jeg været beskikket censor for Sygeplejerskeuddannelsen i Danmark og for Erhvervsakademiernes Professionsbachelorprogram i Digital Konceptudvikling. Det har medvirket til, at jeg har kunnet holde mig opdateret på ny viden og nysgerrig på fremtidige emner og talenter. Af samme årsag er jeg p.t. bl.a. medlem af:

Har du brug for en bedømmer eller jurymedlem til et særligt initiativ? Så kontakt mig endelig.

Du kan se hele mit CV HER