Foredrag for beslutningstagere

Foredrag for beslutnings-tagere

Nå visionen – regn baglæns

Undrer I jer over, hvorfor projekter med sundheds- og velfærdsteknologi ikke giver de resultater og besparelser, som I havde planlagt – og forventet?

Eller hvorfor det er lige så svært at forudse, hvad der kommer til at ske, uanset om der er tale om mindre, lokale projekter eller store prestigeprojekter med EU-midler?

Den praktiske verden overhaler strategien. Og det er så ærgerligt.

På dette foredrag gennemgår jeg de hyppigste fejl ved implementeringen af sundheds- og velfærdsteknologien, og I vil få øjnene op for, hvorfor det er så svært at få businesscasen til at holde i praksis. Med den viden ved I fremover, hvor i jeres planlægning I skal justere og effektivisere, og hvordan I sikrer, at strategien kommer til at give de planlagte forbedringer.

Med PDSA-cirklen lærer I, hvordan I kan dele projekterne op i mindre dele, så det både bliver helt realistisk at nå i mål, og så slutresultatet bliver endnu bedre end planlagt. Samtidig gennemgår jeg, hvad I skal holde øje med undervejs i projektet.

I stedet for at forudsige, hvor I prøver at gennemskue, hvordan fremtiden bliver, anbefaler jeg, at I går den modsatte vej og regner baglæns: Sæt et realistisk mål, og planlæg, hvornår hvad skal sættes i værk for at nå målet.

På foredraget deler jeg praktiske erfaringer og eksempler på, hvilke detaljer I skal huske at tænke ind, så I netop tager højde for, hvordan hverdagen ser ud i det danske sundhedsvæsen. Samtidig gennemgår jeg, hvordan sundheds- og velfærdsteknologien bedre implementeres.

Foredraget kan enten holdes på dansk eller engelsk.

Ring 24 94 72 70  med det samme.

We cannot solve our problems with the thinking we used when we created them.

Albert Einstein

Susie har ydet strategisk rådgivning til sygehusledelsen på Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse på et stort forbedringsprojekt, som har afgørende indflydelse på optimeringen af den daglige drift (kerneopgaven), hvor fokus er på nytteværdien hos patienter, pårørende og personale. Har coachet en ny projektleder og desuden leveret de initierende projektleverancer til tiden og i god kvalitet. Kan varmt anbefale Susie til andre private og offentlige virksomheder, som har brug for rådgivning, forretningsudvikling eller projektstyring.

Pernille Kirkvåg projekthef, næstved, slagelse & Ringsted Sygehuse